Background

Shows

Waar kunt u CoCo voor boeken...
CoCo de Clown tovershow

ShowsMet veel muziek, dans, gegiechel en getover is CoCo de Clown gedurende zijn show niet meer te stoppen en helemaal in zijn element. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er eigenlijk niet kunnen of hadden moeten zijn. Kinderen worden bij deze show meegenomen in de wondere wereld van CoCo de Clown en nemen deel aan deze interactieve kindershow met zang en dans. In een kakelbont decor zullen de bekende liedjes van CoCo de clown luidkeels worden meegezongen. Natuurlijk mogen de papa’s en mama’s ook (stiekem) meezingen en dansen. Kortom: verbazing en plezier gegarandeerd tijdens deze doldwaze kindershow!

  • Bekende kinderliedjes
  • Spetterende goocheltrucs
  • Mooi decor
  • Compleet verzorgd
  • Inclusief geluid

Shows

CoCo & KiKi tovershow

CoCo en KiKi tovershow is een toevoeging op de CoCo de Clown tovershow. De kinderen zijn maar al te blij wanneer CoCo de Clown zijn vriendinnetje Kiki de Beer meeneemt. Kiki is lief, charmant en een levensgrote knuffelbeer waar kinderen natuurlijk na de show ook mee op de foto mogen.

Ballonnenclown

BallonnenclownU kunt CoCo ook uitnodigen als ballonnenclown waarbij hij prachtige, decoratieve ballonfiguren gaat vouwen zullen de kinderen gieren van plezier. Een activiteit vol actie, doldwaze gebeurtenissen, humor en veel, heel veel kinderpret.

Bedrijfsopening en promotie

BedrijfsopeningenCoCo is een waardevolle toevoeging voor uw bedrijfsevenement door het gehele land. Of het nu gaat om een opening van een nieuwe winkel of het promoten van een vernieuwd retailconcept. CoCo geneert met zijn ballonnenkunst gegarandeerd aandacht voor uw winkel met veel plezier en oog voor detail en kwaliteit. CoCo opende honderden winkels, waaronder ANWB, Ziengs Schoenen, COOP Supermarkten en Lucardi. Promoties zijn in te vullen naar wens van de klant.

CoCo de Clown show op maat

Show op maatVoor u als klant is het mogelijk om bekende televisievriendjes als Paw Patrol, Buurman en Buurman, Brandweerman Sam of diverse sprookjesprinsessen te integreren in de show. Voorbeelden hiervan zijn de diverse kinderweekenden en theatershows.

Algemeen

AlgemeenDe optredens van CoCo zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Alle shows van CoCo de Clown kunnen zowel op een podium als gelijkvloers (met een minimale vloeroppervlakte van 4 x 4 meter) worden opgevoerd. Decor, geluidsinstallatie (220 Volt) en microfoons behoren vanzelfsprekend tot de vaste attributen die CoCo meeneemt. Een uur opbouwen, een vol uur show (geen pauze) en maximaal 45 minuten afbouw zijn nodig om er samen met u een geslaagd optreden van te maken.

Referenties

Voor welke bedrijven gaf CoCo's al shows...

Copyright © CoCo de Clown | Webdesign HJVisuals